Flams och trams med ams

Den överlägset mest besökta sidan i min webhistorik är utan tvekan, www.ams.se, där jag säkert är inne tre-fyra gånger om dagen. Måste ju ha ett jobb till hösten...

Följande arbeten är sökta:

Sv/So-lärare i Virserum
Sv/So-lärare i Gamleby

...nu återstår det bara se om de vill ha en klippa med utbildning eller någon outbildad förskolelärare
Valborgsmässoafton 2007

Idag blir det en runda till Vimmerby. Dels för att lämna in deklarationen men jag ska försöka förmå pappa att fika med mig lite. Blir nog inga problem. Vädret är fint, även om det skulle bli svalare idag än det varit i förra veckan. Personligen ser jag hellre att det regnar, det blöta vädret leder till mindre tonårsfylla och kan man slippa det så är det bättre med dåligt väder ikväll. Festandet tar stegen ner till alldeles för unga människor. Idag är det nästan löjligt att vid 13 års ålder inte tagit sin första fylla. Beklagligt men inte mycket man kan göra åt.

Ikväll visar Tv4 den viktiga dokumentären, En obekväm sanning, klockan 20.00, Om ni inte har någonting att göra då så ber jag er se den. Ett mycket viktigt inslag i dagens diskussion huruvida växthuseffekten och klimathotet är en fara för oss jordbor.

Såg filmen, The Holiday, igår och det var segt, väldigt segt. Ikväll måste det bli något mycket bättre.Fyllde 10 000 dagar...

Medan fler och fler människor tvingas krypa till diverse myndigheter för att tigga till sig pengar, växer andelen rika människor. Det finns människor i din närhet som säkert tjänar mer än du tror. På www.ratsit.se kan du bli medlem och sedan få fram din grannes månadslön för 2006, eller är du kanske nyfiken på om din svärmor/svärfar har mycket pengar och om det då är lönt att vara tillsammans med deras son/dotter? Skriv bara in namn och ort så kommer det upp hur mycket pengar han/hon tjänade under förra året. Rätt kul tjänst! De som har mycket pengar och gärna vill dölja detta är starkt emot att det faktiskt går att göra gratis kreditupplysningar på medborgarna i Sverige. Brukligt så brukar de med pengar vara för liberal syn och frihet, men inte i detta fallet. Konstigt.

På samma sida kan man snabbt se hur många dagar man levt och jag fyllde faktiskt 10 000 dagar för två dygn sedan. Grattis till mig!

Bland andra kan nämnas att en viss chef på ett visst företag i Hultsfreds kommun tjänar nästan 57 000 kr/mån brutto. Det är ganska mycket pengar för det jobbbet som personen ifråga gör. Som lärare och socialist tycker man att skolan ska prioriteras vad gäller skattepengar men när man får reda på att ordförande i Barn- och utbildningsnämnden här i kommunen tjänar 36 000 kr/mån så tappar man ju allt förtroende för politiker. Ännu en gång alltså. Personen ifråga är således även lärare och lönen därifrån kanske är runt 18-20 000 vilket innebär att hon får cirka 15 000 kronor för sitt uppdrag som ordförande i BUN. Sanslöst! Folkvalda politiker ska inte ha mer pengar än en vanlig arbetare för fan! Vår käre ordförande i kommunstyrelse håvar in ofattbara 44 000 kr/mån.

Världen är orättvis och vi är för få som vill göra något åt det!
2007-04-29 @ 17:50:40 Lämna en kommentar! (0)Läget, Spanar´n?

Okej, måste delge er redan i inledningen att rubriken är väldigt intern och baseras på en lördagskväll i Norrköping. Det var en väldigt trevlig resa till Jocke och hans hemstad. En hemstad som vi snart flydde ifrån eftersom vi skulle bege oss till grannstaden, Norrköping, Sveriges femte största stad typ. Där träffade vi väldigt trevliga vänner till Jocke och hade det inte varit för min huvudvärk hade kvällen och natten blivit mycket mycket längre. Nu sov man redan kvart i ett. Dock var man utvilad så att man kunde köra i hygglig tid på söndagen, detta eftersom Malin i sällskapet skulle jobba.

Vad händer annars då? Jo, jorden mår extremt dåligt. Ännu ett bevis att så är fallet är den värmebölja som härjar i Indien. Över 42 grader varmt. Sanslöst!

Deklarationen ska in snart. Hoppas ni gjort era avdrag som ni har rätt till. Jo, jag vet, det är inte lätt att veta vad man får dra av och inte. Själv inväntar jag nästa års deklaration då jag får dra av hushållsnära tjänster (läs: importerade polacker som arbetar för 5 kr/timmen, 25 timmar om dygnet och 8 dagar i veckan). Gutt!

Skriver av mig lite senare igen. Puss på er allesammans...
2007-04-29 @ 12:49:26 Lämna en kommentar! (0)Allt som är ditt

får vara helgens låt. När Hello Saferide sjunger på svenska blir det texter som leder till  ståpäls. Allt som är ditt är en helt sjukt bra text och låt. Om våltäktsoffer och Sveriges lama rättsprocess. Genialt! Det är för övrigt Säkert! som sjunger. Lyssna, ta in, gråt, eller nåt för det är bland det bästa som skrivits i Sverige på väldigt länge...
2007-04-28 @ 10:42:29 Lämna en kommentar! (1)Stundande långhelg

Det är en fin långhelg som stundar och jag hoppas det blir en kanonhelg. Mycket talar för detta då jag ska till Lkpg och träffa Jocke tillsammans med Malin och eventuellt Tompa. Det kan bli riktigt nice med andra ord.

Annars har man tagit med jobbet hem, tänkte sitta på måndag iallafall. Mycket så här i slutet just nu. Faktiskt bara en månad kvar av terminen. Tråkigt. Föräldramöte nästa onsdag och ett par EVK-möten, mer tråkigheter..

Annars är singellivet som vanligt. Det finns verkligen inga singeltjejer i kommunen. Alla flyttar härifrån.. :(
2007-04-27 @ 16:29:07 Lämna en kommentar! (0)Pust, stånk och stön!

Jaha, enligt uppgifter ska Javier Saviola spela för Real Madrid från 1 juli. En bra kille men han har ju för fan Barca-hjärta.

Nåväl, det är bara en lek. hmm.

Imorgon ska mina sjuor ha prov i lag och rätt. Gissa om de är glada!

Såg niornas vårshow idag igen. Lite bättre än igår kväll faktiskt,  trots mer nervositet. Helhetsmässigt var det klart godkänt, de var modiga och duktiga, våra söta nior.

Troligtvis är jag Smålands svettigaste just nu.. Dessutom känner jag att det här blogginläggget verkligen sög!

Men snart är det lördag och Lkpg-dags och då hoppas jag andra suger... *harkel*
2007-04-26 @ 22:23:46 Lämna en kommentar! (1)1088

..är summan jag ger till Lärarförbundet under april månad för a-kasseavgift och annan skitavgift. 1088 är nästan en tiondel av hela min månadslön. En tiondel till facket.

Vart är världen på väg?
2007-04-26 @ 15:23:50 Lämna en kommentar! (0)"Är hon död på riktigt eller har hon bara klätt ut sig?"

Ibland är barn så mycket dummare än man kan tro. Ofta hyllas de för att de är smartare än somliga vuxna men citatet ovan tar nog priset. Det är Noah, fyra år, som myntat uttrycket som redan samma dag är klassiskt. Det gällde en scen ur niornas vårshow där en tjej sjön Robbie Williams "Angel" och då var hon så klart utklädd till ängel med vingar på ryggen. Då sa kloke (??) Noah, "är hon död på riktigt eller är hon bara utklädd".

Har precis kommit hem från en 7,5 km´s löptur som kändes riktigt bra, speciellt med tanke på att det föregick en timme gym. Bygga på självförtroendet eller spä på sin fåfänga - gränsen är hårfin. Jag inbillar mig iallafall det förstnämnda.

Nu blir det dusch och efter det resterande delen av filmen "Hannibal - rising". Till helgen blir det Linköping med partaj, öl, brudar och så klart Jocke. Very nice indeed!
2007-04-25 @ 22:43:14 Lämna en kommentar! (1)Showen är här och våren med den

Har varit och tittat på niornas vårshow och det var riktigt imponerande att se hur de vågar stå på scen inför så många släktingar och vänner. Många bra musiknummer och Total eclipse of my heart var bland de bättre, för att inte tala om breakdanceande Rapids! Imponerande är ordet!

Nu blir det gym för att avrunda kvällen med en runda löpning...

Dagens låt: Förlåt. Hmm, en av Peters hemmagjorda vitsar. Skratta inte ihjäl er nu! : /
2007-04-25 @ 20:07:58 Lämna en kommentar! (0)Nyss hemkommen från sjukhuset

Har tagit farväl av mormor nu. Det svåra var dock inte att se hennne ligga där, död och kall, utan det svåraste var när morfar tog farväl av henne. Då brast det, minst sagt.

Man borde ta till vara på livet mycket mer och bättre än vad man gör i dag. Livet kan vända så oerhört snabbt. Dagen innan mormor insjuknade allvarligt så hade hon varit ute på balkongen och solat sig i det sköna vädret. 5 dagar senare finns hon inte mer.

Jag är dock övertygad om att hon återförenas med sin dotter, min mamma, och de två har det säkert alldeles förträffligt där uppe bland molnen.

Imorgon blir det sjukskrivning då det blir alldeles för dålig undervisning om jag försöker ta mig till skolan.

Hälsa mamma, mormor!

Nattens låt är givetvis Tears in heaven med Eric Clapton...

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven

Would you hold my hand if I saw you in heaven?
Would you help me stand if I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day
'Cause I know I just can't stay here in heaven

Time can bring you down; time can bend your knees
Time can break your heart, have you begging please, begging please

Beyond the door there's peace I'm sure
And I know there'll be no more tears in heaven

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven
'Cause I know I don't belong, here in heaven
2007-04-24 @ 03:08:00 Lämna en kommentar! (0)Sov gott kära mormor

Då har det (äntligen - sett till senaste veckans sjukdomstid) hänt. Mormor har gått bort. Mormor är död. Mormor finns inte mer. Mormor kommer aldrig skratta igen. Mormor finns inte.

MORMOR FINNS INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jävla kukvärld!

Hälsa mamma mormor. kommer alltid älska er!

:(
2007-04-23 @ 22:29:14 Lämna en kommentar! (1)Blandad kompott

Måndag kväll. Haft ont i magen idag. Bättre nu. Tror det var för att jag inte hann äta lunch i skolan idag. Det blir så när man erbjuder (läs: tvingas) sig vikariera. Well, well, det finns alltid dem som har det sämre.

Boris Jeltsin har avlidit idag, 76 år gammal av hjärtsvikt. "En sann demokrat" sa Rapports expert. Hallå? Demokrat? Just det, han såg till att kommunismen avskaffades, då är man per automatik, en sann demokrat. Att han sedan startade krig med Tjentjenien och dess rebeller och dödade en och annan civil människa behöver vi inte prata högt om. Nu när den sanna demokraten är död.

Lejonkungen, alias Lars Leijonborg, avgår till hösten. Who cares? Tar Janne banan, alias Jan Björklund, över så blir partiet ännu värre. För, om möjligt, Janne har en värre uppsyn än Lasse.

Mitt singelliv är fortfarande ensamt, bara så ni vet. Sänd alla era söta, okräsna, singlar, kvinnliga fägerskor till mig. Fägerskor? Hmm, nåväl!

Dagens skämt: -Det är inte alla som har råd att frysa in sig för att sedan upptinas längre fram i livet. Då är det billigare att vara utfryst. //Vicke fick till ett Peter-skämt och Peter skrattade förnöjt.

Glömde berätta om en rolig händelse igår (ALLA VEGANER OCH SALLADSÄTARE UNDANBEDES) när jag var ute och sprang. Jag mötte två rådjur (två kid alltså) som sprang emot mig. När de fick se min reflexväst blev de rädda och vek åt sidan och i sin tro skulle de gena. Problemet med deras påkomna genväg var den att det faktiskt satt ett Gunnebo-stängsel i vägen. Ni förstår vad som hände? Jo, de hoppade glatt in i stängslet i tron om frihet och studsade meddetsamma tillbaka ut på vägen, för att sedan springa tillbaka samma håll de kommit ifrån. Önskar jag var snabbare med min kamera i det läget. Kul ju? Inte? Jävla vegan!
2007-04-23 @ 20:43:15 Lämna en kommentar! (0)Morgondagen kommer en dag för tidigt

Jaha, då har man snart förbrukat ännu en söndag. Nyss hemkommen från en ordentlig löptur och gymmande ska jag snart se på Letters from Iwo Jima. Först blev det 2,5 km löpning till gymmet, en tiimme gymmande (triceps+bröst), sedan blev det en 7,5 km´s runda hemåt.

Såg förresten en tredje film innan idag, The Fountain, väldigt vacker..

Zlatan mästare i Italien igen. För tredje gången. Detta var dock hans första titel med Inter. Grattis.

Mormor hänger i, dock borde allt vara ett avslutat kapitel imorgon. Älskar dig mormor!

Dagens låt, Tomorrow comes a day too soon, med Flogging Molly
2007-04-22 @ 21:27:30 Lämna en kommentar! (1)Sunday bloody sunday

Ännu en av livets sega söndagar passerar förbi. Vad har man gjort? Ingenting egentligen.

Förberedde lite arbete inför kommande vecka.

Såg Ghost Rider med Nic Cage, helt okej faktiskt

Däremot var inte Epic Movies okej. Sämsta filmen jag sett på länge, väldigt länge..

Undrar om det blir någon löptur/gym idag. J lovade men man vet aldrig..
2007-04-22 @ 15:21:24 Lämna en kommentar! (1)trevlig lördag

Barnvakt inledde en blåsig lördag och efterföljdes av god Kina-mat och sällskap senare på kvällen.

Hif förlorade borta mot ett taggat Djurgården. Inte bra. Spelade bra boll de första 20. Sen dog allt. som vanligt. illa!

Roligare blev det då Real Madrid slog Valencia på Bernabeu med 2-1 och blandade sig återigen in i guldstriden. Very nice indeed!

Nästa helg kan det bli en tripp till Jocke i Lkpg. Vi måste ut och ragga! :) Kanske kan få med mig Tom? Man vet aldrig.

Nu blir det sängen...
2007-04-22 @ 00:16:39 Lämna en kommentar! (3)kort och gott

Mormor kämpar in i det sista, hon vägrar släppa taget om jordelivet. Jag vet dock inte varför men jag känner på mig att när jag vaknar imorgon har hon tagit sina första steg mot mamma som väntar någonstans. Är övertygad om att de snart återser varandra efter nästan nio år. Jag ska också göra dem sällskap, fast förhoppningsvis om minst 60 år. Men vi kommer alla samlas igen - på något sätt!

Såg Rocky Balboa ikväll och hade svårt att inte somna. Onödig film om en onödig hjälte!

Dagens låt får Hello Saferide stå för i och med My best friend

Nighty Nighty!
2007-04-20 @ 23:21:57 Lämna en kommentar! (1)Regnigt värre..

Har precis varit ute och sprungit i ett av de väder man önskar slippa under en löptur. Blåst och regnigt värre. Usch!
Men men, nu är det gjort. 5 nya kilometer avklarade. Snart ska man göra sitt dagsverke på bygdens trånga gym..

En dag kvar till helg. Ska bli skönt fastän man nyss hade ett veckolångt lov. Helgerna är paradiset för oss lärare :)

Vet inte vilken låt jag ska utse till dagens.. ska tänka lite på det så återkommer jag...
Nä, jag vet.

Have you ever seen the rain med antingen CCR eller Bonnie Tyler...

Må gott!
2007-04-19 @ 20:08:14 Lämna en kommentar! (1)Du får snart besök mamma...

Världens bästa mamma får snart besök av världens bästa mormor...

:'(

Kommer alltid älska er och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta...
2007-04-18 @ 15:53:22 Lämna en kommentar! (1)Tuesday Afternoon

hette en hit under 90-talet med The Stonecakes...

Varit på jobbet till klockan 17.15 idag. Finns mycket att prata om gällande hösten, en höst jag troligtvis inte ens befinner mig på platsen. Men men...

Ska snart ut och springa för att sedan runda av kvällen med styrketräning med broder Kim...

Dagens låt: Tuesday Afternoon, givetvis!
2007-04-17 @ 18:39:43 Lämna en kommentar! (0)Välkommen till verkligheten...

Under påsklovet sa jag att det skulle bli skönt att komma tillbaka till jobbet och skolan. Nu efter en dag säger jag bara, välkommen till verkligheten Peter. Jag trodde i min vilddaste fantasi att eleverna hade vilat upp sig på lovet och därför var lugnare än vanligt när skolan väl drog igång igen! Ack vad fel jag hade! De var nästan värre än någonsin.Finns lite att jobba med de sista två månaderna om man säger så...

Theo och Vicke var och hälsade på en snabbis på eftermiddagen och vi gick även ut på en promenad i det fantastiska vårvädret. Alltid lika trevligt med besök. Pappa och Noah var också förbi.

Helsingborgs första hemmamatch på den fina gräsmattan på Olympia slutade med hemmaseger med 3-1 över Gefle. Bra med tre poäng men vi kan så mycket bättre, borde blivit 5-0.

Ännu en skolmassaker har ägt rum i USA. Jag är inte förvånad och det kommer bli fler dåd av den här sorten. Varför? Jo, i det heliga landet Amerika ska alla ha rätt att bära vapen! Smakar det så kostar det!

Sjukskrivning på socialchefen i Vetlanda kommun. Avgå med en gång säger jag!

Dagens låt: "Give Ireland back to the irish" med Charlie and the boys
2007-04-16 @ 21:58:33 Lämna en kommentar! (0)För fem år sedan...

hade 2791 artister gjort 5870 covers på 350 Bob Dylan-låtar!  

 Top ten songs covered: 

1. Blowin' In The Wind

375versions
2. Don't Think Twice, It's All Right217 
3. I Shall Be Released181 
4. Mr. Tambourine Man176 
5. Like A Rolling Stone172 
6. Knockin' On Heaven's Door150 
7. All Along The Watchtower144 
8. It's All Over Now, Baby Blue133 
9. I'll Be Your Baby Tonight121 
10. Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)118 
 


Läckert!
2007-04-15 @ 17:59:07 Lämna en kommentar! (0)Sunday sunshine!

Sista dagen på påsklovet är snart (nåja, om elva timmar) till ända och imorgon är det arbete som gäller igen.

Idag har man gymmat och efter det slappat ganska rejält. Hög musik med balkongdörren öppen, bara glöggen som saknas..

Dagens artist: Joan Baez

* Cristiano Ronaldo skrev på för United för fem ytterligare säsonger. Vem hade inte gjort det om man dagarna innan krossat Roma med 7-1? Utd är ett ganska mycket bättre lag än aktuella Real Madrid, tyvärr!
2007-04-15 @ 13:29:11 Lämna en kommentar! (0)Kalas med Noah

Jaha, idag är det lördag och kalas i Främstebby för bygdens son, Noah. 4 jordeår har han nu levt. Tiden går snabbt.

Var på puben igår. Lika torrt med folk som vanligt, eller rättare sagt, det rätta folket var inte där. Knappt någon flicka..

Vårvädret står på sig, helt fantastiskt.. tänk att få promenera med en tjej och hålla handen.. :)

Snart är påsklovet till ända och skolan väntar. Ska bli kul att få släppa loss sin sista energi fram till sommarlovet (läs:jobb på willys)..

dagens låt: Värsta schlagern med Bengtzing/Markollio
2007-04-14 @ 11:29:47 Lämna en kommentar! (1)"Fallet Louise"

...väcker starka reaktioner och inte undra på det så som Vetlandas kommun skött (eller misskött) ärendet. Det är en pinsam kommunskandal och det värsta är att det säkert inte är den enda skandalen. Det är först när grävande journalister, som ex. Janne Josefsson, vågar ta tag i sanningen som saker händer. Det borde finns fler JJ här i Sverige.

Annars är det lugnt i Hultsfred. Ingen träning idag!

2007-04-12 @ 16:04:06 Lämna en kommentar! (0)Prison Break

Okej, jag erkänner. Jag sa innan jag sett sista avsnittet på andra säsongen att jag aldrig ska se skiten mer.
De fick mig! Klart jag ska se kommande tredjesäsongen. De knöt ihop allting sanslöst bra i sista avsnittet och jag ser fram emot hösten då tredje säsongen sänds.

Annars finns inte mycket att rapportera mer än att jag ska lägga mig nu. Det blir gym imorgon bitti runt 0700. Men vill man vara fin så får man lida pin, så enkelt är det...
2007-04-11 @ 23:36:46 Lämna en kommentar! (0)Kvällsfunderingar

Enligt rykten ska världens just nu bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, vara klar för Real Madrid. Ingen blir gladare än jag... Okej, nån kanske.. En mycket bra affär om det skulle vara sant, kanske den enda affären man behöver göra till sommaren...

Disken är halvklar. Har laddat ner ett nytt gift, Championship Mangager 2007.. Very nice indeed!

The Concretes är för övrigt ett väldigt trevligt band att lyssna på!
2007-04-11 @ 22:18:37 Lämna en kommentar! (0)Middagsbjudning och träning

Jaha, onsdag den 11 april 2007. Hände något intressant i Peters liv denna dag? Njae, inte värst.
Peter bjöd sin lilla familj (två systrar, två svågrar, fem systersöner, två fosterplacerade barn samt en pappa) på middag i sin lägenhet. Givetvis blev det Mexikansk tacogratäng för hela slanten. Smidigt! Gott!

Idag tog man även hand om träningen som så länge sackat efter. Klockan 8 beträdde man gymmet och det var nästan man inte hittade dit efter all lättja. Nu hoppas jag dock att jag tar mig i kragen och försöker trimma kroppen lagom till sommaren.. ;)

Med middag kommer disk...
2007-04-11 @ 19:27:46 Lämna en kommentar! (1)Feedback

Angående mitt förra inlägg har jag pratat med fina människor. Båda två tjejer och båda två tycker jag är en fantastisk människa som inte borde ha så dåligt självförtroende som jag har..

Har lovat M att jag går rakryggad nästa gång jag är ute på krogen. L sa också väldigt fina saker, saker som jag skulle önskat folk visste om mig när jag är ute. Men för att få reda på detta måste jag ju ta kontakt med folk, och det är väl där den stora tröskeln står i vägen.

Men tjejer, jag lovar. Nästa gång...

2007-04-11 @ 12:59:38 Lämna en kommentar! (0)Det händer när du minst anar det...

...måste vara världens mest överreklamerade fras! Givetvis handlar det om att hitta sin käresta. När du minst anar det.. Fuck it!

Spray Date hit, Mötesplatsen hit. Ingenstans finns det singeltjejer som inte går på det yttre. Alla människor är i grund och botten ytliga, även vi killar. Jag kan ju erkänna att jag har svårt att bli attraherad av en ful människa. Ytligt? - ja, sant? - ja. Vi människor är ytliga av ren natur.

Jag vill hitta en fin, söt tjej som finns hos mig när jag behöver det. På kvällarna, på morgnarna, på nätterna, hela tiden. Vid min sida. Finns dessa i Hultsfred? En kommun på 16000 invånare varav 6 000 bor i tätorten Hultsfred. 5000 av dessa går bort då de är äldre än 35. 1 000 invånare kvar alltså. Ta bort 900 av dessa då de är under 20. Den återstående delen, 100 människor, är upptagna på annat håll. I princip. Hur ska man då hitta en fin dam här? Antingen är de för unga, som i helgen, eller är de upptagna, som alltid!

Ensamhet är inte lätt när det är tvåsamhet man saknar...
2007-04-10 @ 21:13:38 Lämna en kommentar! (1)Comeback!

Peter gör nu comeback efter nästan ett och ett halvt års bloggfrånvaro!

Nu ska det bli ändring på min blogg. F.r.o.m. idag tänker jag utnyttja den service som Internet står till tjänst med vad gäller åsiktsfrihet och yttrandefrihet!

Våren har kommit till bygden igen, och visst är det skönt? Magiskt, förtrollande och fantastiskt är några adjektiv man kan använda i sammanhanget.

Vad har hänt på mitt vikariat som lärare på Albäcksskolan då? Jo, en fantastisk samling elever är det iallafall och många lärare/kollegor är väldigt trevliga. tror dock inte jag finns kvar där till hösten. Det har varit en tålmodig vår och jag har redan nu, under min första termin, hunnit känna på det svåra, den betonghårda verkligheten som kallas skola. Många elever behöver stöd och idag finns det ingen skola som kan tillgodose dessa behov. Tragiskt!

Tills nästa inlägg. Må väl!
2007-04-10 @ 19:18:12 Lämna en kommentar! (0)Om bloggens upphovsman

Peter Andersson