Amy rocks!

Okej, det här håller inte. Jag har insett det nu. Jag ligger efter alldeles för mycket med mitt bloggande. Tur dock att man får ligga nån gång. Är ju en hel vecka efter verkligheten. Helt absurt och näst intill oförlåtligt. Men jag lovar, jag ska bättra mig.

Förutom att jag jobbade hela förra veckan så har det hänt saker i helgen. I fredags tog jag tåget (SJ upphör aldrig förvåna) upp till huvudstaden och besök hos syster Eva och hennes familj. Vi åkte och handlade på nåt stort varuhus, massa mat. Jag bjöd på fika eftersom servitrisen såg bra ut. Vi var ju tvungna att stanna kvar då.

Senare drog Eva och jag, med tunnelbanans hjälp, mot Gröna Lund. Lite pinsamt att erkänna med jag blev av med min oskuld den fredagen. Förtydligande: det var första gången jag var på Grönan, inget annat.

Insane, är en ny attraktion som inte går förklaras eftersom den måste upplevas - twice! För passagerarnas bästa bör ni ha tuggat tidigare middag vilket förbättrar matsmältningen och tack vare detta då får upp mindre molekyler av spyor. Men den är värd att upplevas...

Jag lurar i Eva att jag åkte upp till Stockholm för att hälsa på dem medan det i själva verket var en brunett som lockade upp mig. Amy Macdonald heter hon och henne ska jag gifta mig med inom snar framtid. Dagen till ära hade hon blonderat sig och hon bjöd på en riktigt trevlig konsert mitt bland spyor från Insane och skrik från Uppskjutet.

Amy är en fantastiskt charmig skottsk tjej på 22 år och som trollband Gröna Lund-publiken. Förutom sina låtar från senaste - och enda - albumet spelade hon också Springsteens Dancing In The Dark. Amazing.

Vi drog hem efter spelningen och en mycket trevlig dag på Grönan och dagen efter åkte jag mot Göteborg och U2...Kommentarer
Postat av: Eva

Insane rockar!!!!Ja, ta henne!!!!

2009-08-04 @ 02:35:28
Postat av: Malin

Shit fick ståpäls på armarna av att lyssna på den låten, så BRA!!!

2009-08-05 @ 08:28:09
Postat av: Sandra

Måste säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-11 @ 08:53:18
URL: http://gravidforsakring.net

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback