Thank you Dublin for this time!

Well, även de lyckliga sagorna har ett slut. Precis som vår Irlandsresa. Efter konserten med stort K promenerade vi mot centrum och besökte vår favoritpub för ett sista besök. Fullsatt - som vanligt. Trevligt - som vanligt. Bra trubadurer - som vanligt. God öl - som vanligt. Fantastisk stämning - som vanligt.

Framåt småtimmarna drog vi oss tillbaka till det fantastiska hotellet. Vi var tvungna att tänka på morgondagen. En tråkig hemresa att se fram emot. Vi hoppade in i en taxi och jag tvingades sitta fram och prata engelska med chauffören som kvällen till ära var ganska tvär. Min genomsnittliga upplevelse av taxichaufförer i Irland visar tydliga tecken på att de är ganska otrevliga.

Avsläppta på hotellet gick vi till kojs och morgonen därpå åt vi en lättare frukost. Buffén hade inte imponerat på oss. Måste erkänna att jag ljugit lite i tidigare inlägg. Vicke grät aldrig MEN det fanns faktiskt ingen nutella heller.

Jag var lite orolig på söndagen eftersom jag faktiskt inte visste vilken tid som vår chaufför skulle hämta upp oss. Kanske var det 14, kanske var det 16. Det visade sig vara halv tre. Där ser man...

Efter frukosten gjorde vi byn. Saggart. De hade en kyrka som vi besökte och saker som hände där är faktiskt preskriberade. Det var en väldigt annorlunda, och inte så religiös, upplevelse dock. De hade både intressanta biktbås och bönevägg. Det var någon som önskade att en person med mansnamn skulle bli en bättre människa. Rätt tragiskt. Någon ville bli gravid. Alltså typ post it-lappar på en vägg med önskningar. Återstår att se om tjejen ifråga får besök av Gud för ett 4 sekundersligg.

Vi begav oss, efter lunchen, mot flygplatsen med en fantastiskt rolig chaufför. Han hade faktiskt intervjuat Bono när han jobbade på en radiostation på det glada 80-talet. Han gjorde verkligen den dagen till en angenäm avslutning på en fantastisk resa...

Tack Vicke och ia för att ni förgyllde resan och för att ni finns! Love u...

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback