Bojkotta EU-valet i morgon...

Svenska parlamentariker ska röstas fram efter söndagens sista valmöjlighet. Genom att rösta slår vi ett slag för demokrati. Det är en skyldighet och en rättighet att rösta. Borgarna skriker högst om demokratiska fundament. Så klart.

EU är ett högerprojekt och kommer alltid vara det. Varor och tjänster går före välfärd. Enkelt. Pengar går före människor. Så har det alltid varit och så kommer det förbli. Framförallt med ett EU som försöker likna USA.

Varför jag är anti och inte tänker rösta?


  • Under fem år i EU-parlamentet tjänar en politiker 10,6 miljoner kronor. Efter löneförhöjningen i sommar får svenska parlamentariker 176 800 kronor per månad i lön och ersättningar.
  • Inflytande? Bullshit. Svenskar får rösta på 18 av 736 EU-parlamentariker.
  • EU-parlamentet är en demokratisk fasad. Makten i EU ligger hos kommissionen och EU-domstolen.
  • Sossarna snacka om jobben för att få oss rösta. 1971-90 hade Sverige en arbetslöshet på 2,37 i genomsnitt. Efter EU-inträdet steg snittet till 5,9...
  • EU:s grundlagar ger lagstadgad högerpolitik.
  • Ett lågt valdeltagande gör EU-parlamentet svagare med mindre legitimitet.
  • Sverige betalar i år 23,9 miljarder i EU-avgift. 66 000 undersköterskor i kommuner och landsting hade man kunnat anställa för den summman. (Källa: Proletären)


Genom bojkott protesterar man även mot den EU-politik som drivs i Sverige. Mot jobbexport. Mot lönedumpning genom kapitalets diktat eller import av billig arbetskraft. Mot nedskärningar i skolor och sjukbård. Mot privatiseringar av offentlig verksamhet. Mot massarbetslöshet...

Kommentarer
Postat av: Moster Kicki

Och sen säger folk att jag är dum i huvet som inte tänker rösta....

2009-06-07 @ 08:10:04
Postat av: Anonym

Det är du som är klok och dom andra som är dumma i huvet Kicki ;) //J

2009-06-09 @ 23:02:29

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback