Djupdyk i mediapsyk

Malmös politiker har idag bestämt att det är fritt fram för kvinnor att bada topless i simhallen. Motiveringen slår allt: "Män kan också har stora bröst som liknar kvinnobröst." Att vara politiker i Malmö stad måste var ett av de roligaste ämbetena man kan ha i Sverige. Tänk er vilka roliga fullmäktigemöten de måste ha.

Söderling spelar just  nu tennis i Wimbledon. Gran-Olle heter motståndaren.

S, V och Mp går gemensamt ut i ett utspel och säger att de gärna höjer skatterna för att rädda välfärden. Äntligen! säger jag bara... Inte en dag för sent...

Värnplikten ska snart bli frivillig. Äntligen slipper man tvingas in i ett manschouvenistiskt system där maktgalna kaptener gör allt för att förnedra sina soldater... Uppfostran? Bah!

På fredag spelar "det nya landslaget" semifinal i U21 mot England. Tuff nöt att knäcka men så som Sverige spelat hittills så kommer man köra över britterna.

Klart han inte heter så. Granollers heter han och är från Spanien...

Vad händer egentligen i Iran? Fem fotbollsspelare protestera och visade oppositionen stöd genom att bära gröna armbindlar. Straffet? Livstid avstängning från landslaget. Även UEFA och FIFA har regler som gör gällande att man inte får använda sig av politiska/religiösa budskap på planen och även dessa spelare straffas. Kanske inte med livstid avstängning dock...

Göra Persson dansade med kossan Doris i något barnprogram. Italiens Berlusconi umgås med lättklädda tjejer som knappt vuxit klart. Det är klar skillnad på regeringschefers intressen minsann.

Malin blev 19 år. Hon är senaste offret för dödsdrogerna som är otroligt lättåtkomliga. Ungdomar, sluta upp och experimentera med era liv...

Om en vecka har U2 världspremiär med sin nya turné. Me like!


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad är syftet att låta kvinnor bada topless? Det är ju inte ens behagligt när brösten är fria och man simmar eller vad man nu gör offentligt.

2009-06-25 @ 17:21:33
Postat av: Anonym

England var grymt bra, eller vad tycker du...fast de var för kaxiga för att förtjäna en vinst!!!

2009-06-26 @ 21:38:42
Postat av: Peter Andersson

England vinner efter två hörnmål plus ett svenskt självmål. Sverige spelade ut britterna i andra och i förlängningen men till slut handlar det om att göra mål. England vidare. Punkt.

2009-06-27 @ 03:26:30
URL: http://pppeter.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback