Zlatan, Springsteen och lite Söderling

Snart helg. Snart studentfirande av lillasyster alltså. Helgen innebär också EM-kvalmatch mellan Sverige-Danmark. Den innebär, sist men absolut inte minst, Bruce Springsteen på söndag. Första gången jag beträder Råsundas gräsmatta.

Imorgon spelar Robin Söderling semifinal i Öppna Franska. För er som kan tennis i almänhet och svensk tennis i synnerhet vet att det är en stor dag.

FC Barcelonas tränare är otroligt angelägen att köpa Ibra. Hemska tanke. Det finns en spelare i fotbollsvärlden jag garantera skulle köpa en biljett för. Det är Zlatan. Det finns en klubb i världen jag aldrig skulle vilja se en svensk spelare i mer. Det är katalanerna. Det räckte med ikonen Henrik Larsson. Ibra till Barca skule alltså vara mardrömmen för mig som älskar Real Madrid.

Det krävdes ytterligare ett mål. Klockan tickade mot slutet. Utan det sista målet skulle han aldrig vinna skytteligan ensam. Ensam mot två försvarare i straffområdet får han en chans. Med ryggen mot målet drar han till med en klack. Skytteligavinnare. Zlatan Ibrahimovic är mannen som tystar många förståsigpåare. Någon som fortfarande anser att han inte håller mot de bästa lagen. Kan han fortfarande inte göra mål? Vi tar upp diskussionen här och nu isåfall...

Kommentarer
Postat av: grizzly

Även jag som Barcasupporter avskyr tanken på att Zlatan skulle "spela" i den underbara klubben.

2009-06-03 @ 21:06:52

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback