Varning utfärdas!

Igår såg jag på filmen Bröllopsduellen. Voine voine. Ibland blir jag sur på dessa producenter som ger regissörer pengar till att göra film. Okej, jag vet att film är ett otroligt subjektivt nöje men det här.

Bröllopsduellen är troligtvis årtiondets sämsta film och Uwe Bolls kadaver till filmer är till och med bättre. Anne Hathaway, ni vet rådjuret med Bambi-ögonen, är fenomenal i "Rachel Getting Married" men i det här spektaklet är hon bara fruktansvärd. Kate Hudson har aldrig varit en bra skådis även om hon är någorlunda hygglig i "Almost Famous" så hon gör ingen besviken.

Det värsta är att jag måste säga att det här är en typisk "tjej-film" och jag vet jag spyr ut lite fördomar nu. Jag kan tänka mig att tjejer som anser att bröllop är det bästa som händer i livet sitter och dreglar till fina klänningar och dyra skor. Lite som fansen till fasansfulla Sex and the city.

Men har man lite känsla för film så inser man att den här filmen aldrig borde blivit av...


Kommentarer
Postat av: Eva

Den vill jag se och framförallt tycka till om den. Jag gillar ju Sex and the city filmen! ;)

2009-05-26 @ 17:47:14
Postat av: Anonym

"Tjejfilmer" som du kallar det...är ett BRA namn på film. Det finns verkligen TJEJFILMER som är så..tjejiga. Helt klart! Ett bra ord med andra ord...kram syster yster.

2009-05-27 @ 18:05:35
Postat av: evelina

Ja sex and the city är riktigt bra :) Typisk tjej....ja kanske de! hahaha...,men då får jag väl vara de då ;) Filmen du pratar om har jag ingen koll på...känner mig ganska långt borta från filmvärlden just nu av någon anledning....typ kallad tidsbrist! Hoppas allt är bra med dig grabben. kramar

2009-05-28 @ 08:40:44
URL: http://evelina84@hotmail.com

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback