Artisten Pink ...

Artisten Pink fyller trettio år idag. Grattis. Vi är alltså jämngamla. Intressant.

Intressant också att det faktiskt varit inne hela 24 personer på min blogg idag. Märkligt med tanke på hur illa uppdaterad den är för tillfället.

Det var många som väntat på att tv-programmet Idol skulle börja igen. Förnedrings-TV är tillbaka! Frågan är om det är tittarna eller deltagarna (som verkligen inte kan sjunga) som är mest pinsamma.

Hultsfreds kommun fick drygt 10 miljoner extra i stöd från regeringen. Välkommet, minst sagt. 10 miljoner är mycket pengar. Ungefär samma summa (fast tiodubbelt) som kommunchefen får i årslön - av Hultsfreds kommun.

I dagens Vimmerbytidning gick det läsa att Albäcksskolan är redo att ta emot elever som kanske kommer ett år för tidigt från Centralskolan. Hoppas det är sant och att man inte behöver ha ont i huvudet varannan måndag mellan 12 och 15 utan att det då finns skolsköterska dagligen på skolan. Kurator och skolpsykolog är också ett måste. Och utbildade pedagoger. Bra arbetsmiljö. Fungerande brandlarm. Och så vidare...


Kommentarer
Postat av: Eva

Jag tycker det är väldigt underhållande när folk inte kan sjunga men gör sitt bästa i tv ändå! Anser det vara mycket modigt, eftersom jag aldrig skulle våga själv.. :)10 miljoner, shit, mycket pengar..

Tror dock skolorna kommer (tyvärr) vara som de är.. Vi pratar om skithålan Hultsfred. Sad but true.Pink är cool!

2009-09-08 @ 22:25:50
URL: http://evottpevott.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback