Mot Örebro

Då jag har lovat mina nära och kära att jag ska hålla bloggen uppdaterad i och med min snara flytt upp mot Närke kommer här nu en Örebro-blogg. Vill ni veta hur det går för stackars Peter ensam uppe i Örebro, håll koll på den här sidan, en undergrupp till min mer kända (olämpliga) blogg.

Just nu är det jakt på lägenhet som gäller. Det nya jobbet, nåja, samma gamla jobb men nya medarbetare, startar den 11 januari så min lägenhetsjakt är ganska intensiv just nu. Det finns ett par alternativ. Antingen en andrahandslägenhet för dryga 6000 eller ett förstahandskontrakt med en månadshyra på 7000. Det är frågan. Om inte detta vore nog så har jag en tredje lägenhet i sikte. En lägenhet som tillhör en kollegas syster men problemet här är att den inte blir uthyrd förrän 1 februari. Nicht gut, alltså. Jag måste ha en lägenhet när jag kommer hem från Milano.

Det här inlägget får vara starten på min nya blogg. Är ni trötta på Ullared-såpan, hatar Robinsons hundrafjärde säsong, skriker åt Mammas fina pojkar och allt vad skiten på TV heter, då kan ni hänga här. Välkomna!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, bättre att vara lost i Örebro, än i den här hålan. Bra för dig att du flyttar...men...JÄVLAR vad jag kommer att sakna dig. Känns jättejobbigt faktiskt och jag kommer att gråta många tårar!!!Lägenheten såg fin ut, vi får hålla tummarna. Kul att du ska blogga VARJE dag nu så att jag kan ha lite koll på dig.Kommer att SAKNA dig lillebror...säg till när vi ska dra till Växjö sedan!!!!!!! Puss o kram syster yster.

2009-11-25 @ 21:00:39
Postat av: MC

Säg inte att du drar, sticker å lämnar mig i huset...va kommer ja få för granne då...om du e schysst ser du till att d blir en som jag kan stöta på haha....GRATTIS Peter!!(sj skrev ja på för fast anst. på W idag...men d känns faktiskt heelt underbart =)) PS jag e en av de som ine kollar på alla ddär tv programmen ;)

2009-11-25 @ 21:43:02
Postat av: mia

Det är ju tur att det är bra att gråta i bland, då vet man ju att man e lite mänsklig...Och jag kommer att fälla många tårar då du drar. Jag tror det e nån mening med att du drar, det kommer tiden att utvisa.Kommer sakna dig älskade bror...22 mil...;(

2009-11-25 @ 22:26:45
Postat av: Eva

Upp med mungiporna systrar. Det är nämligen såhär det ligger till:

Självklart finns det en mening med att han ska till Örebro en sväng! Där kommer han träffa sin framtida fru, kvinnan i hans liv och mor till hans kommande barn. Efter några år där uppe så kommer han flytta till Växjö och arbeta som lärare. Dit kommer även fler syskon flytta. Så kommer vi alla vara i närheten av varandra. :) Det är närmre till Peter än till mig så det är inte så långt. Peter - jag är så glad för din skull! This is ödet. :) Älskar dig!! Kram

2009-11-25 @ 23:16:59
URL: http://evottpevott.blogg.se/
Postat av: Masovic

Hej pöjken, ett stort grattis till jobbet äntligen är du på banan igen, ring och berätta mer, du kommer väl till friskolan? Jag kan också ikväll meddela att jag inte kommer när du fyller gubbe, vi spelar borta mot IKO på eftermiddagen så jag får gratta dig på annat sätt, vi höres...:)

2009-11-26 @ 00:09:21
Postat av: Anonym

Glädjetårar och sorgetårar..... men som sagt det är bra att gråta ibland.

Here we come Örebro..... hoppas det är en trevlig stad för nu blir den snart osäker :).

JAg ska redan nu planera en helg då jag ska ta med din äldre systrar,så va beredd kramkram

2009-11-26 @ 08:40:00
Postat av: Evelina

hej vännen! Slår vad om att du kommer att rocka fett i Örebro :) Måste vara skönt att komma iväg lite. Du förtjänar ett bra jobb på en plats där du kan trivas. Hoppas du kommer att trivas där....de är nyttigt att vidga sina vyer :) kram kram

2009-11-26 @ 08:49:43
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Anonym

snyft

2009-11-26 @ 13:25:32
Postat av: Katarina

Bo på vandrarhem och magasinera prylarna någonstans i närheten tills lägenheten blir ledig. Kiss

2009-11-26 @ 16:00:45
Postat av: Malin

Lycka till med flytten. Och du kommer stor trivas. En blivande fru ska nog inte vara så svårt att hitta. Jag hittade ju min gubbe här.

Har en ensamstående 3 barnsmamma som jag kan tipsa om annars.;-)

2009-11-26 @ 22:11:50
URL: http://familjenwiden.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback