Det var en gång en irländare, en skotte och en Zlatan...

Jag har ett tag nu funderat på att hoppa konserten med U2 på Ullevi för att istället se Amy Macdonald på Grönan i Stockholm. Nu har jag insett att hon faktiskt spelar dagen innan i Stockholm vilket gör det möjligt att fortfarande se irländarna i Göteborg. Det återstår nu bara att komma överens med mig själv om jag ska gå på U2. Helgen innan har jag ju sett dem på Irland.

Tidningarna fläker på med rykten om att Real Madrid erbjudit Zlatan höga fantasisummor för en eventuell övergång. Jag älskar Real och jag älskar Zlatan och skulle den här affären bli av i sommar så vore det givetvis fantastiskt.

På tal om fotboll är det onekligen en fin fotbollsmatch att se fram emot ikväll, Barcelona-Chelsea. Very nice för en football lover. Imorgon är det Manchester United-Arsenal. Onekligen en ganska fin match det med. Ikväll håller vi alla tummar för att engelsmännen åker hem till de brittiska öarna med en storseger.

Barcelona uppger att man är villiga att sälja Samuel Etoó för drygt 480 miljoner kronor. Detta innebär att man har en anfallare mer eller mindre klar för klubben. Kanske Valencias David Villa, Inters Ibrahimovich eller varför inte Lyons Karim Benzema?


Kommentarer
Postat av: Eva

Amy Macdonald på Grönan röstar vi på!!!!! :)

2009-04-28 @ 17:34:33
URL: http://evottpevott.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Egen Bloggadress:

Jo, det var en sak jag ville säga...

Trackback