Tuesday

Okej, Djurgården förlorade sista matchen. Trist. Men livet går vidare.

Facebook och jag har hookat ihop igen. Sidan kunde inte vara utan mig. Vackert med fina kärlekshistorier, eller hur?

Annars då? Tja, livet rullar sin gilla gång. Imorgon är jag ledig (läs arbetslös) så då är det löpning, gym och fika som gäller. Sedan en bugg på det...




Hockeysöndag

2-2 inför sista perioden mellan Luleå och Djurgården. Nu gäller det!




Bra Real

Körslaget var som vanligt väldigt underhållande och gillar man musik är det ett föredömligt program att avnjuta på lördagskvällarna enligt mitt tycke. Fanns flera bra körer, Örebros Jasmine Karas till exempel.

Real Madrid gjorde vad som tvunget var, nämligen att slå Atletico Madrid på bortaplan. 2-1 blev resultatet men dessvärre vann också Barcelona sin match. Nio matcher kvar och fortfarande fem poäng som skiljer.

Imorgon är det hockey då Djurgården förhoppningsvis kan ge Luleåspelarna semester.

Det är också dags för undertecknad att ge sig ut på löprunda och då i sällskap med Erika. Det är nog dags att börja springa lite mer frekvent om man ska orka runt Göteborg i maj.

Nu - sängen.

2011-03-19 @ 23:54:39 Lämna en kommentar! (0)



Fullspäckad lördag

Inte nog med att det är supercupfinal mellan Malmö och Helsingborg vid fyra så finns det massor att titta på under kvällen. "Are you smarter than a 5th grade" startar på SVT med Kronér som programledare. Samtidigt är det säsongspremiär för "Körslaget" i TV4. 22:00 är det Madrid-derby och en viktig seger står på spel.

Efter att ha intagit en sushi som lunch ser jag nu filmen "Underkastelsen" av Stefan Jahrl. En dokumentär som behandlar de farliga kemikalierna som vi dagligen får i oss på olika sätt. Mycket sevärd.

2011-03-19 @ 15:12:38 Lämna en kommentar! (0)



Tabubelagt i Sverige 2011

I Sverige 2011 har vi lagt till "åsikter om folks statusuppdateringar på Facebook" på listan över saker som är tabu att prata om. De två tidigare är ju som bekant "pengar" och "politisk ståndpunkt"...

2011-03-19 @ 13:27:25 Lämna en kommentar! (0)



Förhållandet är slut

Idag fick det vara nog. Facebook och jag har gjort slut. Förhoppningsvis för alltid men man ska aldrig säga aldrig. Facebook är inte nyttigt. Varken för mig eller någon annan individ. Det är min absoluta övertygelse. För mycket trams och klubb för inbördes beundran för min smak.

Idag vann för övrigt Djurgården tredje matchen mot Luleå och det står alltså 3-3 i matcher och blir en avgörande. Spännande värre.

Ikväll har jag ätit god mat och efterrätt hos ex-kollegan Johanna tillsammans med två andra kollegor från Arbetsförmedlingstiden. Mycket trevligt. Trevligt också att Jessica Andersson gick vidare till nästa veckas final. Muy bien!

Annars händer inte så mycket i helgen. Och nu är det sängen som hägrar och imorgon ska jag ta lååång sovmorgon.

Adios!

2011-03-18 @ 23:23:48 Lämna en kommentar! (1)