Sunday, bloody sunday

Söndag.
Igen.
Undra hur många söndagar jag fått uppleva i mitt liv.

Idag ska det bli en ur till IKEA för att försöka ordna upp mitt kontor/gästrum/bibliotek inför nästa lördags inflyttningsfest. Det kan ju inte se ut hur som helst när en får folk...

Barca tappade poäng mot Sporting Gijón igår och nu måste Real Madrid vinna kvällens match för att ta in några poäng.

Igår var det fest. 120-årsfest. Inte 90 som jag trodde. Fyra damer hade fyllt 30. Det var trevligt. Därför är man slö idag. Inte bakis men trött. Seg.

Ikväll är det Bafta-gala i England och "Män som hatar kvinnor" har chansen att få utmärkelsen "bästa icke engelskspråkiga film 2010". Usch, tänk om. Täkn om Noomi vinner pris också. Före Portman och Steinfeeld. Usch, hemska tanke.

Nu. Mer vila....
Jobbigt med demokrati?

I Egypten gråter man ut sin glädje efter att den tyranniske presidenten Mubarak flytt landet och att folket nu får möjlighet att rösta i demokratiska val.

I Örebro ska omval ske då det begicks oenigheter vid förra valet i september 2010. Kommentarerna till en artikel i na.se skriker att medborgarna minsann inte tänker rösta en gång till. Någon måtta får det vara på lustigheterna.

Snacka om två helt olika verkligheter. Örebro och Egypten 2011...
Lördag 12/2

Igår var det dags för bio igen, den här gången Clintans senaste rulle, det ganska sentimentala dramat "Hereafter" eller "Livet efter detta". Bortsett från en fantastisk tsunami-scen var det en ganska "jaha-film" och inget utöver det vanliga. Matt Damon fungerar bra som medium men filmen känns platt och håglös och en av Clintans absolut sämsta de senaste tio åren.

Ikväll blir det 90-årsfest hos en ex-kollega. Det ska bli riktigt trevligt. Fram med kostym och dansskor!

Efter två veckor på nya jobbet kan man konstatera att det är skönt att vara tillbaka i skolans värld. Det är precis där jag hör hemma.

Igår åkte Andreas Weise ut ur Let´s Dance och min gunstling Jessica låg pyrt ut ett tag.

Annars då? Tja, Mubarak har flytt Egypten och nu ser vi alla fram emot ett demokratiskapande utan Amerikas inblandning.

Well, that´s all for now...

2011-02-12 @ 10:52:18 Lämna en kommentar! (0)En ny era

Nu är det dags att göra en paus i förhållandet med Facebook. Det håller inte längre. Jag blir alldeles för osocial och sitter och hänger vid sidan i ren tristess och vem kan må bra av det? Nu är det alltså dags för Facebook att hitta någon annan att förpesta med sin enerverande värdelösa chatfunktion och all skitreklam som syns på sidan.

Nej, bloggen är en mycket finare vän och kamrat.

Håller er uppdaterade här eller via Messenger.

På återhörande!

2011-02-10 @ 21:24:42 Lämna en kommentar! (0)