Mot Göteborgsvarvet...

Okej. Årets största löparfest närmar sig. På lördag är det dags för 2011 års "Göteborgsvarvet" och undertecknad kommer så klart finnas på startlinjen. Debut i sammanhanget och med förra årets deltagande i "Stockholm Halvmarathon" står jag nu beredd för andra gången i mitt liv. Förra gången sprang jag med haren som jobbade för att nå två timmars-gränsen och det gjorde jag med tiden 1.58.16. Då det är en annan bana på lördag har jag bara målet att ta mig runt på mindre två timmar. Gör jag det är jag nöjd.

Om ni har tråkigt på lördag när det regnar i inlandet kan ni följa mig på gt.se och se mig live. Men bara om du har riktigt tråkigt... Ni kan även beställa sms genom att skicka startnummer 56152 till nummer 727 00 för en kostnad av 30 kronor. Annars väntar ni till jag gått i mål och då kan jag messa er resultatet till det förnämliga priset av noll (0!) kronor.

Jag var och såg filmen "Thor" ikväll. Marvel-studion har gjort vår gud till någon slags superhjälte. Det var bisarrt dåligt. Natalie Portman och Stellan Skarsgård var värda entrépengen av olika anledningar och de gjorde att filmen undvek etta i betyg.

Tja, annars får ni ha en trevlig helg!





Lördagssnack...s

I helgen är det grande finale i ESC. Eric Saade, hela Sveriges gullegris, ska ikväll springa in i den tyska arenan och göra bra ifrån sig. Eller inte. Kunde inte bry mig mindre. Han förtjänar dock att nämnas, bara för att liksom.

Igår slog Sverige Tjeckien efter en fenomenal insats och imorgon blir det final mot Finland och allt annat än svensk seger är fiasko. Dock så var det fantastiskt snyggt mål som finske talangen bjöd oss tittare på i semifinalen mot Ryssland. Kanske det snyggaste målet genom tiderna...

På jobbet går det fortsatt bra. Har dock sökt två fasta tjänster inför höstens start och det vore guld att få någon av dessa och därmed få en trygg och stabil vardag.

Igår såg jag "Phoebe in Wonderland" igen eftersom kärleken inte sett den. Den var lika bra som första gången och det är ett makalöst minspel som Ella Fanning bjuder på. Se den om du inte gjort det!




Sommarplågor

Så här inför den annalkande sommaren måste vi ta och botanisera bland historiens mest ihågkomna sommarplågor. Som regel behöver inte låten vara dålig utan kriteriet är att den ska spelas sönder på radion (vilken låt gör inte det?) och man ska ha någon slags hatkärlek till den. Här kommer en top10-lista på ihågkomna plågor som gjort avtryck, antingen i positiv eller i negativ anda...

10. Los Del Rio - Macarena



9. Basshunter - Boten Anna



8. O-Zone - Dragostea Din Tei



7. Nic and the Family - Hej Monika



6. Las Ketchup - Asereje



5. Raymond och Maria - Ingen vill veta vart du köpt din tröja



4. Alexia - Uh la la la



3. Ricky Martin - Livin' La Vida Loca



2. Vengaboys - Boom Boom Boom Boom



1. Dr. Bombay - Calcutta



Saknar du någon? Troligtvis. Nu inväntar vi årets sommarplåga...
2011-05-04 @ 15:08:35 Lämna en kommentar! (0)